Hej hallå

Hej, hallå i det blå. Jag sitter här i soffan hemma hos Gabbi! Vi ser oxå på tv, men det e i alla fall najs! Jag började skolan igår, det var kul att träffa kompisarna men att börja självaste skolan var ju inge kul!! DEt e så tidiga morgonar och en massa läxor och en massa nationella prov!!!!! 



Kramisar Filippa och Gabbi! :D

Fotboll

Hej, jag e ensam hemma och kommer bli upphämtad av min kompis mamma, för vi ska på fotbolls heldag!! Det kommer bli jätte kul!!! Så jag sitter här inne i soffan, ser på tv medans jag har fotbolls kläder på mej och jag håller oxå på med datorn! :D Kan det bli bättre? Aa, det kan det säkert! xD  Men det var nog allt...


Kramisar Filippa :D

Hej

Ursäkta att jag ej har skrivit på en dag, men jag sov hos pappa i hans nya lägenhet, och han har ingen dator där... men sommaren med göran (bion) var skit-kul tycker jag!!! Jag kommer lägga upp lite bilder på mina katter! Ses!

Kram Filippa :D

Nudlar!

Hej! Sitter här och äter nudlar som alldrig tar slut!!!!!! Skit-gott e det i alla fall! Och jag och min kompis Elsa chattar på msn i samma hus!! :) Det e fett kul!!!!! :D Men vi ses så länge!!

Filippa :D

Kompisars blogger

Hej igen! Snälla, snälla kan ni läsa mina kommpisars blogger: www.tildatiger.blogspot.com  och www.lackaur.blogg.se
Snälla, snälla snälla!!! Titta in dom ibland! Dom e skit-najsiga!! KOm igen nu och var roliga!!


Kram Filippa :D

Hejdå

Hejdå för nu! Men jag kommer att skriva mer idag och det kommer nog en bild på mej i kväll! Nu lovar jag nästan att det kommer ikväll! Okej... det var allt så:

Hejdå!!! Filippa :D

Hej hallå!

Hej hallå! Jag e inne på facebook, jag chattar och lägger in saker på min blogg! Vad mer kan man göra? Jo visst, man kan göra mycket mer, men något kul när man e ensam? spela ett data spel kanske, inte vet jag... Men vet ni? Nee, såklart inte! Jag ska nog när jag e med en kompis interjuva henne/honom!!! Det blir super på min kära nya blogg som jag har haft i 2 dagar!!! Tack och hej-leverpastej!!!


Filippa :D

Godmorgon

Godmorgon alla trötta med näsan framför datorn! Idag kommer nog lite bilder på mej... fast jag vet inte! Jag kanske inte orkar! Men i alla fall, så älskar jag Viktor och längtar efter honom hela tiden, som sagt. men annars e allt bra med mej... och jag har inte ont i huvudet längre!!!! Har haft det 3 dagar i sträk... -.-' Så jag och Elsa hoppas på att sova över! Men vi ska på bio idag!!!! Bio: Sommaren med Göran! Jag ska köpa massor med popcorn!!! Jag har säker redan sagt att vi ska på bio och så... men i alla fall, så ni inte glömmer bort! Hoppas Elsa oxå vill göra en blogg! Det e skit-kul! Hon annar inte hur kul det är! Men i alla fall... Jag har det skönt, ligger i sängen med datorn, har tabbe (min katt) brevid mej, men inte Abbe! (min andra katt)  Jaa... jag har inte mycket mer att säga så.......


Hej då! Skriver mer snart!!! :)  Filippa :D 

Måste gå

Måste tyvär gå nu, men ha det så bra och sov gott!!! :D


God natt Filippa :D

Hemma

Hej, jag sitter i sängen och har det tråkigt! Jag kan inte sova! Det e skit-jobbigt! Jaja... det finns ingeting att göra åt saken! Men jag ska nog skriva mer snart... men vi ses! Bye!

Kram Filippa :D

Hemma hos kompisen

Hej hallå, i stugan den blå! Jag e hemma hos Elsa! Vi lyssnar på lite musik, e inne på boombang och facebook. Och såklart  e jag inne på bloggen! Vi har varit i ett köpcenter! Ska antagligen sova över imorron... VI SKA PÅ BIO IMORRON KVÄLL OXÅ!! Bio:  Sommaren med göran! Den har Elsa och jag velat se hela sommaren! WWWIIIEEEE!! Äntligen! 
Jag längtar lite efter pojkvännen (Viktor) hela tiden!! Skit-jobbigt!
 
Hjärtat till Viktor! 


Kramar från Filippa och Elsa! 

Jaa... lite måste man väl skriva!

Jag har tråkigt och vill kunna lägga in bilder, men inte vet jag om jag får det, och dessutom har vi en ny dator så jag har ingar roliga bilder!!! Jag har i alla fall ganskja tråkit... men liger i soffan och myser här med datorn framför tvn! Men det e nog ganska lyxit! Alla kan inte göra så här inte!!! Men nu ska jag inte skriva mer i detta inlägg... så:


Hejdå! Kram Filippa :D

If you are happy, I´m happy! :D

Hej och hallå, i stugan den blå!  Välkommen till min nya blogg! :D Jag heter Filippa! Och min favorit färg e nog blå och grön! ljusa färger. Och en kompis från gamla dansgruppen sa att det var jätte kul att ha en blogg, och då fick jag iden att oxå göra en blogg! Så tack för att ni tittar in då och då! Kanske kommer en liten bild på mej senare!  

Puss och kram! Filippa :D

RSS 2.0